Odoo Workshop

Omdat een demo soms niet genoeg is

Een nieuw ERP pakket kies je niet zomaar. Na de uitgebreide demo die je van ons kreeg zit je nog met een hoop vragen en hier wil je toch nog even dieper op ingaan voor je een beslissing neemt. Je wil graag het systeem nog eens in werking zien en gericht vragen stellen bij bepaalde items. Je wil met ons de verschillende modules eens doornemen die je wil gaan gebruiken. Of misschien wil je direct al een usecase uittesten?


Wil je graag meer inzicht krijgen in Odoo voor je de ultieme stap zet?
Schrijf je dan snel in voor een Odoo Workshop.
De kostprijs: EUR 295 Excl. BTW
In ruil hiervoor krijgen jij en maximum 3 andere collega’s koffie en koekjes in het centrum van Deinze, maar ook 3u van onze tijd.


Jij beslist wat je wil gaan doen. Heb je 101 vragen over de CRM module, zit je met vraagtekens rond boekhouding en facturatie, of heb je wilde plannen met de eCommerce module en wil je even een reality-check? Wat je ook meer wil uitdiepen in Odoo, in de 3u die we voorzien proberen we het antwoord te vinden op al je vragen en dromen.


Ben je na het volgen van de workshop overtuigd van Odoo?

Word dan klant bij Apertoso en neem Odoo met hosting & support contract. Je krijgt als bedankje voor het volgen van de workshop 50% korting op de hosting. Neem je Basic hosting, dan verdien je op die manier EUR 200 terug, ga je voor het Pro hosting pakket, dan verdien je EUR 400 terug, bij het Pro HA pakket verdien je zelfs EUR 650 terug.