Odoo GAP Analyse

Geen verrassingen, alleen duidelijkheid

Odoo, een prachtig product! Maar past het wel binnen jouw organisatie? Ontdek het met een gedetailleerde GAP Analyse.


Samen met de sleutel-gebruikers binnen het bedrijf gaan we na hoe de huidige bedrijfsprocessen in elkaar zitten. We identificeren mogelijke pijnpunten en gaan samen op zoek naar oplossingen.


Met z’n allen bepalen we waar Odoo direct kan worden ingezet. Is er maatwerk nodig om Odoo af te stemmen op de noden van jullie bedrijf, dan leggen we vast wat er juist moet gebeuren. Vinden jullie dat bepaalde aspecten beter en efficiënter worden afgehandeld op de manier zoals Odoo het bekijkt, dan helpen we jullie graag mee bepalen welke veranderingen nodig zijn binnen jullie bedrijf.


Na afloop van de analyse krijg je van ons een gedetailleerd rapport en een voorlopige schatting van de implementatie-kosten. Zo kan je alles nog even rustig nalezen. Ben je klaar om de stap te zetten, dan staan we uiteraard voor je klaar.


De kostprijs? Een gedetailleerde GAP Analyse neemt typisch verschillende dagen in beslag. Om doeltreffend te werk gaan, splitsen we dit op in sessies van een halve dag, zo zijn alle partijen steeds 100% alert en optimaal in staat zich te concentreren.


Per sessie van een halve dag betaal je €570 excl. BTW, plus verplaatsingskosten. Inbegrepen hierbij zijn 4 uur analyse en overleg, ter plaatse in het bedrijf. Na elke sessie gaan we op kantoor nog zo’n 2 uur aan de slag met het maken van een rapport van de voorbije sessie. Dit rapport krijg je uiteraard toegestuurd van zodra het klaar is.


Verplaatsingskosten: € 0.35 / km vanaf Deinze.